Мешканці Рівного відсвяткували День вулиці Поштової

Третій рік поспіль вулиця Поштова, що у Рівному, перетворюється на Мекку для митців зі всього регіону. Народні майстри, художники, фотографи, актори-аніматори, — сотні людей приходять сюди, аби разом відсвяткувати День вулиці Поштової. Активісти Рівненської обласної організації громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» разом із учасниками АТО, волонтерами та просто небайдужими людьми долучилися до дійства.

Українські ляльки-мотанки та вишивка, старовинні вибори із серебра та каменів, картини і фотошедеври, — можна помилуватися, пощупати та, за бажання, придбатиі все це – під музику. Завітавши на Поштову, опиняєшся у Рівному сторічної давнини та познайомитися із досі невідомими сторінками історії рідного міста.
«Ми завжди підтримуємо подібні заходи. – каже керівник Рівненської обласної організації громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Анатолій Сидорук. — Вулиця Поштова — одна із найстаріших вулиць Рівного, із давньою історією. Тут жило багато митців, лікарів, письменників та інших діячів відомих у нашому місті. Мешканці Рівного повинні знати свою історію».

Чимало вже зроблено Анатолієм Сидоруком, щоб вулицю зробили пішоходною. Але місцева влада ніяк не піде на цей важливий для міста крок, чому – питання риторичне, каже відомий на Рівненщині громадсько-політичний діяч. Адже при вдалій реалізації, це було б чудовою туристичною принадою Рівного.