Тисяча чепчиків для немовлят Чернігівщини

Тисячу чепчиків для немовлят передають активісти Чернігівської обласної організації громадсько-політичного руху «Справедливість»  Валентина Наливайченка в пологові будинки Чернігова та дитячі відділення лікарень області.

Першими шапочки приміряли маленькі пацієнти Чернігівського районного пологового будинку.  Там презенту зраділи та попрохали за нагоди подарувати дитячі сорочки для немовлят із малозабезпечених родин.

Приймали подарунки сьогодні  і в пологовому будинку  Чернігівської міської ради.  За словами головного лікаря  Василя Гусака, востаннє гуманітарну допомогу  для всіх, враховуючи і малозабезпечених, їм передавали  роки зо три тому.


«Наші активісти передали частину капелюшків  молодими мамам в пологові будинки міста Чернігова та Чернігівського району. Частину залишили в цих закладах для тих немовлят, які там побачать світ, а частина помандрує в дитячі лікарні області», — розповіла керівник Чернігівської обласної організації громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість»  Оксана Голубова.

Чепчики для немовлят закупила підприємець Наталя Ратушна, каже пані Оксана,  активісти Руху ініціативу підтримали та доставили їх до маленьких адресатів.