Наливайченко: Влада повинна покласти край безкарному обкраданню громадян України

Президент Зеленський врешті-решт має набратися політичної волі й почати реальну боротьбу із топ-корупцією. На цьому наголосив народний депутат, лідер руху «Справедливість» Валентин Наливайченко.

«Не втомлюся повторювати, що топ-корупція є найбільшим внутрішнім ворогом нашої країни. І завжди головною жертвою корупції є громадянин України, кожен з нас», — зазначив народний депутат.

Наливайченко нагадав, що ще у 2015 році оприлюднив інформацію про зареєстровану на Британських Віргінських островах офшорну компанію Intraco Management Ltd, до якої причетне найближче оточення тодішнього президента Порошенка: «Генпрокуратура тоді злочинно не відреагувала. У 2016-му мені вдалося добитися рішення суду, який зобов’язав ГПУ розпочати розслідування. Але віз, як кажуть, й досі там».

Народний депутат наголосив, що збитки від офшорної корупції для економіки України становили до 5 мільярдів доларів на рік! Це більше, ніж позичаємо в МВФ.

«Президент Зеленський врешті-решт має набратися політичної волі й покласти край цьому безкарному обкраданню громадян України. Адже, знищення корупції – найшвидший спосіб підвищити рівень життя кожного українця», — переконаний Валентин Наливайченко.