Наливайченко в Черкасах: «Європу для українців збудуємо тут, на рідній землі!»

Лідер Руху «Справедливість», кандидат у президенти Валентин Наливайченко сьогодні у Черкасах зустрівся з колективом «Фабрики Агрохімікатів», що входить до складу корпорації «Укравіт».

2019-03-14 18.56.37

«Фабрика Агрохімікатів» – це найбільший вітчизняний виробник засобів захисту рослин та мікродобрив. Підприємство, яке забезпечує роботою та гідною заробітною платою тисячу українців, сплачує податки до казни.

Це сучасне, високотехнологічне підприємство, як наголосив Наливайченко, є прикладом того, як можна і треба працювати: «Це той двигун, який здатен запустити українську економіку».

Завдання ж держави — всіляко підтримувати таких інноваційних вітчизняних виробників, а не душити їх непомірними податками та платежами.

2019-03-14 18.57.26

«Підтримка від держави – це, насамперед, пільги, безвідсоткові кредити, спрощене оподаткування. Це сприяння у розробленні і, головне, просуванні на українських та міжнародних ринках всіх тих розробок, що винаходять такі талановиті люди, як ви», — сказав Наливайченко.

Люди праці заслуговують достойної оплати, а для цього, на переконання лідера Руху «Справедливість», необхідно знизити податкове навантаження на фонд оплати праці.   

«Час підтримати українські високотехнологічні підприємства, а головне, людей праці. Час новому президенту будувати Європу тут, в Україні, так, як збудовано і це підприємство в Черкасах», – сказав він.

Наливайченко наголосив, що йде у президенти, «щоб креативна економіка і можливість самореалізації були доступні кожному українцеві».

«Щоб не шукали кращої долі за кордоном. Краща доля має бути тут, на рідній землі». – наголосив він.

Лідер Руху «Справедливість» також презентував присутнім свою президентську програму. Детально зупинився на своїх першочергових ініціативах – програмі відновлення миру та деокупації, плані знищення корупції, відновлення економіки, ухвалення Кодексу соціального захисту українців.

2019-03-14 18.58.06