Колєсніков: «Громадяни мають отримати право на збройний захист!»

Ухвалимо Закон України «Про цивільний обіг та використання вогнепальної зброї і боєприпасів», яким громадянам України буде надано право на збройний захист. Із такою позицією Валентин Наливайченко іде на президентські вибори, з такою позицією Рух “Справедливість” піде на парламентські вибори.

Про це заявив сьогодні керівник штабу Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков на прес-конференції представників Української асоціації власників зброї та Руху власників зброї «Твій голос вплине».

Він додав, що «це суттєво підвищить рівень громадської безпеки і створить законодавчі підстави для проведення загальнонаціональної кампанії щодо часткової легалізації незаконно придбаної зброї».

«Ми виступаємо за створення добровольчої армії, основою якої стануть учасники бойових дій та ветерани АТО», — зазначив політик.

Керівник штабу Руху «Справедливість» наполягає на відновленні системи допризовної військової підготовки молоді, яка в теперішніх умовах є абсолютно необхідною.

«І, звісно, відповідальність за протиправне зберігання та використання такої зброї буде посилено. Безпека та захист громадян стане пріоритетом для майбутнього Президента України!» — підсумував Руслан Колєсніков.