«Справедливість в Україні таки запанує!» — Наливайченко в Тернополі

Кандидат у Президенти України, лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко сьогодні в рамках свого передвиборчого туру знову відвідав Тернопільщину. Політик зустрівся з громадою Тернополя, представниками місцевого осередку Руху, громадськими активістами, а також із трудовим колективом заводу GazoBET.

JJ1A9753-min

Валентин Наливайченко представив свою передвиборчу програму, розповів про детально розроблену законодавчу базу та поділився своїм баченням виходу країни із кризи, відновлення миру та боротьби з корупцією.

— Сьогодні надзвичайно важливо для мене як для кандидата у Президенти України мати добре розроблений чіткий план дій. Він необхідний для того, щоб вийти з-під окупації, для відновлення миру і для того, аби знищити корупцію у владних колах. Кожен українець, кожен чиновник і державний службовець повинен працювати для України. Кожен повинен домогтися того, аби наша країна розвивалась, щоб не майоріла така кількість візових центрів на кожному кроці, через які щороку нашу державу залишає велика кількість розумних і працьовитих українців. Вважаю, що одним із найважливіших обов’язків влади, включно із президентом, є залучення в українську економіку інвесторів, розвиток підприємництва. Вважаю, що ми повинні переймати найкращий закордонний досвід. Насамперед, це стосується стандартів медицини, освіти, науки, соціальної сфери. Головне – заспокоїти і захистити наших громадян. Створити рівні права і можливості, комфортні умови для життя тут. Переконаний, що справедливість в Україні повинна запанувати, і вона таки запанує! – наголосив політик.

JJ1A0071-min

Кандидат у президенти запевнив, що разом із командою після перемоги на виборах першочергово займеться трьома, на його думку, ключовими питаннями: знищенням корупції, поверненням вкраденого з офшорів та розвитком соціальної сфери.

— Знищимо корупцію для того, щоб не розкрадались українські гроші. Я стверджую, що ми повернемо усе вкрадене з офшорів. Я йду в президенти для того, щоб нарешті вже підписати міжнародні конференції та угоди про повернення вкраденого з офшорів. Це вже міжнародна практика – повертати кошти у ту країну, яку її політики та можновладці обікрали. Єдина на сьогодні держава у Європі, яка цього не робить – Україна. Окрім того, ми разом із командою розробили масштабну та деталізовану програму спрощення життя для українців, спрощення усіляких бюрократичних процедур, скорочення кількості бюрократів, запровадження в Україні електронного уряду, створення для молоді гідних умов для здобуття освіти, кар’єрного розвитку. Я хочу, щоб наша молодь залишалася в Україні, щоб вона тут розвивалася, відкривала власну справу, створювала сім’ї, — зауважив Валентин Наливайченко.

JJ1A9757-min

Кандидат у президенти також розповів про розроблені законопроекти, які для громади запровадять в Україні систему відкликання та призначення керівників правоохоронних органів, органів місцевого самоврядування тощо:

— Українці самі на місцях зможуть вирішувати такі питання та зможуть на важливі посади призначати гідних і чесних, старанних людей. Окрім того, ми розробили законопроекти, які дозволять ОТГ володіти та розпоряджатися їхніми землями, природніми надрами і бюджетом. Ще одне важливе питання – медицина. Ми її збережемо. Наша команда вважає, що медиків не потрібно скорочувати, а навпаки – піднімати їм зарплати. Це означає, що потрібно збільшити відрахування з державного бюджету до 5, а краще і до 7% ВВП. Ми повинні нарешті вже запровадити страхову медицину. Також я йду в президенти з новою дієвою міжнародною угодою з деокупації України. Я її вже представив усім послам усіх країн-членів ЄС, — підкреслив лідер «Справедливості».

Валентин Наливайченко також поділився приємними новинами щодо кількості представників Руху «Справедливість» в ОВК:

— Радий, що ми об’єдналися із громадськими організаціями, з антикорупційними рухами в Україні і маємо представництво в усіх окружних виборчих комісіях. Це означає, що ми з вами без грошей, без будь-якого підкупу, відстоюємо на позиціях патріотизму і закону вільні та чесні вибори. Хочу розповісти навіть більше: ми тісно співпрацюємо і з канадською, і з європейською місіями спостереження. Наш громадський рух фіксуватиме усі правопорушення і зробить усе можливе для дотримання виборчого законодавства під час виборів. Так, ми вже зафіксували незаконну агітацію і перерахування 1000 гривень партією БПП своїм агітаторам. Ці докази підкупу виборців я передав представникам канадської місії спостереження. Я – перший кандидат у президенти, хто це зробив, — запевнив кандидат.

JJ1A9874

Також у рамках візиту Валентин Наливайченко зустрівся з працівниками одного з підприємств Тернопільщини — заводу GazoBET. До слова, умови роботи, оснащення та стан підприємства приємно вразили політика.

— Зустрівся з робітниками, інженерами заводу GazoBET. Був вражений, наскільки люди хочуть і вміють працювати на рідній землі. Настав уже час підтримати наших людей та українські підприємства, нарешті створити такі умови, як у європейських країнах. Створення нових робочих місць, і в цьому мене черговий раз переконує Тернопільщина, має стати пріоритетом для майбутнього президента. Адже так ми зможемо відновити життя на рідній землі, щоб тут створювалися сім’ї, щоб люди отримали шанс працювати і заробляти, самореалізовуватися. Це для мене нині найбільше враження від роботи тут, у Тернополі та області, — сказав Валентин Наливайченко.

JJ1A9912-min

JJ1A9982-min

JJ1A0069-minJJ1A9799-minJJ1A9770

JJ1A9731-min