Наливайченко назвав перші 5 кроків на посаді Президента України

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що ставлять йому в соцмережах.

П’ять кроків, які ви зробите, ставши 1 квітня Президентом України?

Перше, мій перший указ буде про впровадження плану дій з відновлення миру та деокупації.

Друге, буде введена в дію жорстка президентська антикорупційна люстрація суддів та чиновників. Буде проведений аудит та перевірка кожного урядового бюджетного органу: куди вкрали, скільки і щоб обов’язково повернули.

Третє, буде невідкладно запущений Антикорупційний суд. Буде працювати каральний антикорупційний орган в країні. Причому прозоро, жорстко, з довічними ув’язненнями і повертаючи та конфісковуючи все, що мародери-чиновники при владі найвищого рівня викрадали з країни.

Четверте, обов’язково, серед першочергових рішень президента буде скасування недоторканності і привілеїв. Такий законопроект буде внесений в Верховну Раду разом із законопроектом про імпічмент президента.

І, п’яте, найголовніше – відновлення економіки. Кодекс соціального захисту українців. Підвищення пенсій та зниження тарифів. Усе це головна мета та головний пріоритет і для мене, як нового президента, і для уряду, який буде негайно змінений. І для нового парламенту. Більше не буде розпорошеності влади в країні. Буде об’єднання всієї влади заради вирішення ключового питання – зниження цін, тарифів, підвищення зарплат і збільшення робочих місць.

Це є головною національною ідеєю для цілої країни. І це є головним обов’язком для нової влади в нашій країні.