Наливайченко: «Корупція — головна перешкода для інтеграції України в ЄС»

Щодня на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходить програма «Час Справедливості», де кандидат у Президенти України Валентин Наливайченко відповідає на запитання, що ставлять йому в соцмережах.

Нам дали безвіз в обмін на виконання певних зобов’язань. І, за моєю інформацією, зараз все частіше на Заході лунають розмови про те, що Україна не виправдала сподівань і варто, мабуть, цей безвіз забрати?

Насправді, останні п’ять років саме корупція української влади була головною перешкодою для інтеграції України в Європейський союз. Але безвіз отримали громадяни України. Я особисто знаю багатьох політиків ЄС, США, Канади, які чітко стоять на позиції того, що для українських громадян будуть найкращі умови, буде постійна підтримка, і безвіз буде діяти. Але владу в Україні треба змінити, щоб система влади не була корумпована, не була антиєвропейською. А працювала так, як в європейських країнах – сповідувала принцип прозорості, відкритості і служіння людям. Я йду в президенти для того, щоб в Україні з’явилася така влада на чолі з таким президентом.

Ви маєте можливість поставити свої запитання Валентину Наливайченку в його соцмережах:
Facebook – Nalyvaichenko.valentyn
Instagram – @nalyvaichenkovalentyn
Telegram – https://t.me/nalyvaichenko