«Час справедливості» Валентина Наливайченка (відео)

Щовівторка на YouTube-каналі Валентина Наливайченка виходитиме програма «Час Справедливості», де кандидат в Президенти України Валентин Наливайченко буде відповідати на запитання користувачів соцмереж.

На цих виборах очікується неймовірна кількість кандидатів у президенти. На вашу думку, це не дискредитує саму посаду президента?

Згідно з Конституцією, кожен українець має право і обирати, і бути обраним. Вибір для людей – це добре. Вибір має бути. Найгірше – це як у сусідній країні Росії чи у Північній Кореї, коли вибору немає, один і той же цар, коли фальшують вибори у поліцейській державі.

Я виступаю за відкриту демократію, за можливість нашим людям, нашим виборцям мати вибір.

Разом з цим, я чітко стою на позиції, що за кожного кандидата мають говорити його справи. Його професійність, його попередні вчинки, його реальна діяльність, його реальна незалежність від олігархів.

Я справді вважаю (цим і відрізняюся від інших кандидатів – і які вже є, і які ще з’являться), що йти в президенти, не маючи стратегічного плану дій для нашої країни, це дурити людей. Перед тим, як ухвалити рішення балотуватися, разом з командою, людьми, які мене підтримують по всій країні, я підготував стратегічний план дій оновлення країни, другий стратегічний план дій – це план відновлення миру.

Я чітко залишився на позиції тих справ, які говорять краще за мене: я знищу корупцію, я зроблю так, що влада служитиме людям. Тобто продовжу те, що я завжди і робив, де б я не працював – чи то дипломатом, чи коли відповідав за національну безпеку нашої країни, чи у парламенті в опозиції, чи як громадський активіст, борючись з корупцією на самій горі української влади.

Для мене найголовніше – це принципи, і реалізувати ці принципи, і справді змінити владу, щоб вона служила людям і відповідала перед людьми, – це моє покликання. З цим покликанням я йду в президенти.

Ви маєте можливість задати свої запитання Валентину Наливайченко в його соцмережах:

  • Facebook — @Nalyvaichenko.valentyn
  • Instagram – nalyvaichenkovalentyn
  • Telegram — https://t.me/nalyvaichenko
  • Twitter – @Nalyvai_V

Повну версію програми «Час Справедливості з Валентином Наливайченком» ви можете переглянути за посиланням: https://youtu.be/avPMi07K5kE