Валентин Наливайченко зустрівся з Головою делегації МК Червоного Хреста Аланом Ешліманном

2019-01-15 16.38.24Лідер Руху «Справедливість» Валентин Наливайченко провів зустріч із Головою делегації Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні Послом Аланом Ешліманном, під час якої сторони обговорили ситуацію в Україні, зокрема в зоні бойових дій і подальші дії для допомоги внутрішньо переміщеним особам і громадянам України, які перебувають на окупованих українських територіях.

«Для мене як кандидата в президенти важливу роль мають першочергові гуманітарні дії для відновлення миру на сході України», — сказав лідер Руху «Справедливість».

Валентин Наливайченко детально розповів про свій план відновлення миру та основні його складові.

«Наші міжнародні партнери після виборів сприятимуть створенню гуманітарних фондів та наданню адресної допомоги переселенцям, пенсіонерам, людям із інвалідністю і постраждалим під час війни. Вважаю це дуже важливим», — наголосив політик.

Лідер Руху «Справедливість» пояснив, як збирається повертати окуповані території та з чого необхідно почати — із першочергових гуманітарних дій.

«Дісно необхідно підтримувати людей, які залишилися на окупованих територіях і не можуть собі допомогти, особливо людей з інвалідністю. Ми й надалі робитимемо все можливе для допомоги постраждалим», — зазначив під час зустрічі Алан Ешліманн.

Валентин Наливайченко подякував Послу за допомогу, яку Червоний Хрест і інші міжнародні організації надають громадянам України, незважаючи на складні й небезпечні умови.