Рух «Справедливість» Київщини домігся звільнення корумпованого чиновника

2018-11-23-14.45.00-compressor

Голова Бородянської районної парторганізації Руху «Справедливість» Олександр Марініч пліч-о-пліч із юристами обласного штабу – Грабаром Яном, Збанацьким Олександром та Козловським Антоном – уже не перший рік ведуть невпинну боротьбу з корупціонерами Бородянщини. І ось – чергова перемога: звільнився один з місцевих чиновників – головний архітектор району.

Рекомендаційний лист для його звільнення раніше надсилали з Державної архітектурно-будівельною інспекції (ДАБІ) до Бородянської районної державної адміністрації. Однак районна влада проігнорувала припис. Напевно, була дуже зацікавлені в його подальшій роботі.

Проте наполегливість Олександра Марініча, а також зібрані ним матеріали і докази про вчинення злочину змусили головного архітектора піти з посади. До Київської обласної прокуратури було подано відповідну заяву про корупційні злочини чиновника. Слідство триває. Сподіваємось на швидкий розгляд справи та справедливий вирок.

Громадяни, що хоч раз стикалися з роботою нашої бюрократичної системи, зрозуміють, наскільки складно видалити хоч один іржавий гвинтик державної корупційної машини.

Тепер мешканці бородянщини можуть отримувати необхідні документи та вирішувати поточні питання без додаткових витрат, тобто хабарів, які раніше люди мусили сплачувати в конвертах задля вирішення своїх питань.

Раз і назавжди знищимо корупцію в Україні!

Справедливість — буде!