Порошенко підтримав Харківські угоди Януковича з РФ 2010 року

2010 року Порошенко заявив, що Харківські угоди щодо продовження терміну перебування Чорноморського флоту РФ на території Криму є взаємовигідними і для Росії, і для України.

Тоді ще міністр закордонних справ Порошенко за часів Януковича підтримав продаж територіальної цілісності, суверенітету та національної безпеки України за знижку на російський газ.

Валентин Наливайченко згадує події тих часів: «Пам‘ятаю, як у 2010 році ми протестували проти підписання Януковичем угод з РФ, за якими вводився 24-тисячний контингент російських військ в Автономну Республіку Крим. Саме тоді почалася фактична анексія півострову. Так, ми втратили Крим ще 2010 року, коли Янукович і його поплічники розв’язали руки ворогу та ще й назвали зраду «взаємовигідністю». Рішуче відкидаємо брудний політичний непотріб! Зрадники мають сидіти в тюрмі без права на помилування!»

Бізнесмен Порошенко переміг Порошенка-політика, який сьогодні є президентом держави, що воює з агресором, але в той самий час і вдало торгує з Росією, купуючи там вугілля для виготовлення своїх цукерок. Популізм і шоколад — те, чим Порошенко годує українців уже котрий рік поспіль.

«Торгаші» у владі — найбільша небезпека для українців!

На думку спадає влучна фраза В’ячеслава Чорновола: «Влада — народу! Бандитам — тюрми!»

Так і буде!

Посилання на заяву Порошенка 2010 року: https://tsn.ua/ukrayina/poroshenko-pidpisannya-harkivskih-ugod-bulo-vzayemovigidnim.html