Відкрите спілкування з виборцями — основа «Справедливості»

Вихідні дні на Київщині відзначились активною роботою приірпінських організацій Громадсько-політичного Руху В. Наливайченка «Справедливість» в м. Ірпінь, м. Буча та смт. Коцюбинське.

photo_2018-09-24_16-43-49

Наметова кампанія – це проект, який розпочався останніми днями на території всієї України, зокрема, у Київській області. Метою є інформування громадян про діяльність лідера Руху «Справедливість» Валентина Наливайченка, а також про роботу партійних осередків, про наші здобутки і механізми покращення економічного й соціального життя українців. Крім того, ми залучаємо нових прихильників – людей, яким небайдужа власна доля, доля їхніх дітей та країни в цілому.

«Такі акції дають можливість розповісти про нас людям. Активісти не тільки роздають газети, вони ще й спілкуються з містянами, розповідають про діяльність партії, надають координати зворотного зв’язку. Особливу увагу надаємо проблемам, про які розповідають українці. Адже це те, із чим доведеться працювати після перемоги на виборах! Живе спілкування об’єднує людей із різними поглядами, тому й надалі працюватимемо в цьому напрямку», – переконаний керівник Ірпінської міської організації Руху Валентина Наливайченка «Справедливість» Микола Чернявський.

photo_2018-09-24_16-43-46

«Цей захід – не перший, який ми проводимо в м. Буча. Завдяки тому, що працюємо більше двох років – можемо спостерігати тенденцію зміни настроїв у суспільстві, їх ставлення до політики. Наприклад, якщо раніше молодь проходила повз палатки та активістів, що роздають газети, то тепер багато молоді зупиняється, розпитує, що за партія, хто такий Валентин Наливайченко і яка його передвиборча програма», — зазначив партієць з м. Буча Юрій Маюк.

«Незважаючи на вихідний день, люди поспішають по своїх справах, і багато громадян зупиняються біля палатки Руху «Справедливість». Мешканці нашого селища прагнуть спілкування, тому ставлять купу запитань і про діяльність партії, і про наше бачення актуальних в країні подій, ведуть розмови про те, що хвилює кожного: тарифи, захмарні ціни на продукти харчування, проїзд, розмитнення авто, переповнені дитсадочки та школи, тотальна забудова, страх через те, що останнім часом на вулицях стає небезпечно, а людям так потрібні порядок і захист», — розповів голова первинного осередку смт. Коцюбинське Олександр Мізьов.

Упевнені, що такі заходи необхідні для щирого обміну думками з громадянами. Наш шлях – від дверей до дверей, від людини до людини. Тільки так ми можемо зрозуміти кожного і розповісти про наші дії та плани відновлення миру в країні, а також соціальної та економічної справедливості!