Команда «Справедливості» побувала на святі першого дзвоника

Сьогодні в Центрі реабілітації «Здоров’я» у місті Василькові Київської області відбувся урочистий захід — свято першого дзвоника.

FCC17674-313D-423F-9AC5-52012F8D1134

На шкільному подвір’ї зібралися діти разом з батьками та рідними, а також прийшли гості, щоб їх привітати.
Виступи дітей розчулили всіх гостей без виключення — настільки вони були щирими та зворушливими.

Голова Секретаріату Руху «Справедливість» Руслан Колєсніков також завітав на свято, щоб особисто привітати дітей. Також дітки та викладачі подякували громадянину України Яну Грабару, який за власний рахунок придбав, привіз та передав фліп-чарт та допоміжні засоби до нього. та подарувати фліпчарт, якого їм так не вистачає.

A0A46BB2-EE95-4595-82AF-CE56CC7C8B89

«Сьогодні ми з вами святкуємо початок нового навчального року, це особливе свято для дорослих та дітей! Мої найщиріші вітання спеціалістам реабілітаційного центру та директору закладу Мартиненко Ірині за їх титанічну працю. Також бажаю юним вихованцям невтомно відкривати для себе новий світ, сповнений мріями та надіями на краще», — привітав з початком навчального року Руслан Колєсніков.

Приєднались до привітань і представники Київської обласної парторганізації (Ян Грабар та Дехтяр Марина), Благодійного фонду «Подаруй мрію» (Володимир Петренко) та ГО «Право на захист Васильківщини» (Дмитро Паньків).

Керівник Васильківської районної місцевої парторганізації Руху В. Наливайченка «Справедливість — Максим Заїка та однопартієць Олексій Кузьмич теж привітали дітей і побажали їм натхнення в навчанні!

B3A7AB88-E2EA-439C-908F-A1D184641913

Ці люди протягом тривалого часу підтримують Васильківську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат І-ІІ ступенів та Центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю «Здоров’я» Васильківської міської ради.

Дарувати любов та турботу — це головне, що ми можемо робити, адже сповідуючи принципи «чужої біди не буває» ми підтримуємо тих, хто потребує реальної допомоги.

Вітаємо всіх діток із початком навчального року!