Валентин Наливайченко зустрівся з громадою в Чернігові

110 липня команда Руху «Справедливість» на чолі з Валентином Наливайченком працювала у Чернігові.

Валентин Наливайченко був гостем студії місцевих телеканалів ЧЕline, «Новий Чернігів», а також дав інтерв’ю радіостанції Свобода ФМ, де найбільшу увагу приділив обговоренню проблем Чернігівщини, які не вирішуються місцевою владою через їхню байдужість до повсякденного життя суспільства. Це й високий рівень безробіття, й одні з найвищих в Україні тарифи на комунальні послуги, і звісно, узурпація влади місцевими «царьками».

Говорив і про інформаційну безпеку, боротьбу з пропагандою та захист кожного українця.

Лідер Руху «Справедливість» побував на чернігівській швейній фабриці «Елегант», де зустрівся з робочим колективом — жінками, які працюють там не один десяток років. Під час зустрічі працівниці розповіли про особливості виробництва, а також і про ті проблеми, що їх турбують, зокрема, про неспроможність вийти на пенсію через її мізерність.

44

Надвечір у сквері імені Богдана Хмельницького відбулася відкрита зустріч Валентина Наливайченка й команди Руху «Справедливість» із містянами, протягом якої Руслан Колєсніков (голова секретаріату партії Рух «Справедливість») і Оксана Голубова (голова партійного осередку в Чернігові) наголосили на невідкладності порятунку області від корупції й тотальної бідності. Відбулася щира розмова, лідер Руху «Справедливість» відповідав на запитання чернігівців, які їх турбують, і розказав, яким чином збирається навести порядок у регіоні.

33

«Люди ставлять дуже багато запитань, але відповідь одна: за чинної влади сподіватись на щось хороше немає ніякого сенсу. Що робити — іти на вибори й обирати нових, фахових і патріотичних політиків! Не з кланів і які не замарані корупційним брудом минулого, брехнею і популізмом!» — підводить підсумок Валентин Наливайченко.

2