Післяріздвяні вітання «з-за поребрика»: медевак ПДМШ евакуює поранених бійців

Судячи з усього, Різдво не вселило любові до ближнього в серця «високодуховних» окупантів і колаборантів: сьогодні бригаді медичної евакуації Першого добровольчого мобільного шпиталю ім. М. Пирогова довелося евакуювати двох бійців, поранених ворожим снайпером під Докучаєвськом.

Як повідомив віце-президент ПДМШ із взаємодії зі Збройними Силами України та іншими збройними формуваннями Олександр Гагаєв, поранення, на щастя, виявилися легкими. Медики-добровольці бригади на чолі з ветераном мобільного шпиталю Олександром Бохонком зупинили кровотечу, стабілізували пацієнтів та доправили їх до лікарні у Волновасі.

DSCN4189

Обох бійців було поранено на тій самій ділянці фронту один за одним – не встигнула бригада повернутися до місця розташування після першої евакуації, як надійшов новий виклик. Поранення також були схожими за характером. «Як під копірку», – сказав Гагаєв.

Віце-президент ПДМШ також нагадав, що бригади медеваку добровольчого шпиталю «прикривають» близько 180 кілометрів лінії фронту.

«Наша робота є можливою завдяки доброчинцям, які нам допомагають. Тому, будь ласка, не зупиняйте підтримку, оскільки «за поребриком», схоже, зупинятися не збираються!» – наголосив Олександр Гагаєв.

Картка ПриватБанку:
4731 2191 0009 4949
Гагаєв Олександр

Текст та фото: прес-служба ПДМШ