Зміна соціального договору – запорука гідного існування

На прийому до керівника Київської організації Руху В. Наливайченка «Справедливість» Костянтина Бєдового та його заступника Андрія Юги з с. Петрушки (Києво-Святошинський район) приїхав пенсіонер Петро Дубась.

київська обл с КА и АДЛітній чоловік із розпачем запитував: «Як можна прожити на пенсію в 1 600 гривень?».  Відповідь одна: «Це — неможливо!». Пенсіонер став постійним відвідувачем Міністерство соціальної політики – більше 30 разів був на візитах у чиновників цього та інших відомств, і це – в свої майже 80 років. І такий «міністерський фітнес» аж ніяк не додає здоров’я літній людині.

За цієї системи, коли клептоманія державних мужів та вищих посадовців виходить за межі здорового глузду – виходу немає.

«До того часу, доки Україна буде залишатись Закритим акціонерним товариством, вигодонабувачами якого буде обмежене коло осіб, ситуація не зміниться. Тільки після того, як кожний громадянин стане реальним акціонером єдиної країни, держава  не лише буде ставити певні зобов’язання перед пересічним громадянином, але і почне дбати  за його інтереси, визначені в Конституції – життя, здоров’я,  добробут та інше», — зазначив Костянтин Бєдовой.

київська обл

Дуже приємно, що  Петро Григорович не тільки прийшов поскаржитись на важке життя, але і приніс напрацьовані ним реальні пропозиції задля подальшого розвитку  країни і виходу зі складної економічної ситуації.

«Незважаючи на поважний вік, пан Петро запропонував свою допомогу в організації первинного осередку партії Рух в Петрушках. Це означає, що нам довіряють і бачать майбутнє саме за партією Валентина Наливайченка!» — зазначив Андрій Юга.

Автор: М. Дехтяр, О. Збанацький

Фото: прес-служба Київької обласної організації Руху «Справедливість»