Депутат Тальнівської ОТГ, що на Черкащині, від Руху «Справедливість» відзвітував за рік своєї роботи

«Ставши депутатом, першочерговим  моїм завданням стало розвиток матеріально-технічної  бази  закладів освіти та медицини  Тальнівської об’єднаної територіальної громади. Очолюючи комісію з питань освіти, медицини, молоді та спорту спільно з колегами депкорпусу протягом року ми реалізовали цілий ряд проектів, зокрема», — відзвітував за рік своєї роботи перед виборцями депутат ОТГ від Руху «Справедливість» Тарас Солошенко.

За цей рік зробили чимало, розповідає пан Тарас. Найсуттєвішими досягнення він вважає:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  • здійсненння співфінансування реалізації проекту «Інноваційна школа» на базі Тальнівського НВК-гімназії І-ІІІ ступенів №1;
  • виготовлення проекту утеплення фасаду Тальнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, реалізація якого розпочнеться вже цьогоріч;
  • часткову заміну віконних блоків на енергозберігаючі у дитячих садочках Тальнівської ОТГ;
  • проведення необхідних заходів по розподілу медичної галузі Тальнівської ОТГ на первинну та вторинну ланки.

«З метою зайнятості  учнів та молоді у позаурочний  та вільний час, спільно з  відповідними відділами Тальнівської міської ради, знайшли можливість фінансування   та розвитку закладів позашкільної освіти та міського центру дозвілля «Юність», — розповідає Тарас Солошенко.

Солошенко другий зліва

Тарас Солошенко (другий ліворуч) розуміє: тільки разом можна навести лад в рідній ОТГ

Окрім того, спільно з колегами-депутатами з партії В. Наливайченка «Справедливість» ініціювали виділення коштів для реалізації  багатьох соціально-значущих проектів.
За підтримки інших депутатів, гроші з місцевого бюджету виділили на капітальний ремонт доріг в межах ОТГ, покращення якості водопостачання, заміну вуличного освітлення на енергозаощадливе. Також для вирішення проблеми з безпритульними творинами, створили всі умови для їх стерилізації.

 

Тарас Солошенко намагається моніторити проблемні питання на окрузі, реагує на всі звернення своїх виборців — безпосередньо на прийомі, у телефонному режимі та у соціальних мережах.

Солошенко 2
«Та, перш за все, не забуваю про своє покликання – учитель. Намагаюся зробити усе, щоб діти із задоволенням ішли до школи та з радістю і натхненням здобували свої знання. Намагаюся створити в кожній школі комфортні умови для кожної дитини. Адже вони, як не банально звучить, – наше майбутнє, і ми будуємо країну саме для них!» — наголосив депутат Тальнівської ОТГ від Руху В. Наливайченка «Справедливість» Тарас Солошенко.
 Автор: Руслана Чевірова, Юля Мельниченко
Фото: прес-служба Черкаської обласної організації Руху «Справедливість»