Депутати Руху «Справедливість»: перші кроки в роботі Кам’янської ОТГ, що на Черкащині

Створена восени минулого року Кам’янська об’єднана територіальна громада одразу ж почала активно діяти. Депутати від Руху В. Наливайченка «Справедливість» вже можуть говорити про перші кроки та результати своєї роботи у новоствореній ОТГ.

Першочергове питання, зазначають депутати, — передача комунальної власності, такої як районний водоканал, у користування Кам’янської ОТГ. Окрім того, в найближчих планах, створити первинну ланку лікарів сімейної медицини (педіатрів і терапевтів) при районній лікарні, виділивши їм необхідне приміщення та обладнання.

могилка

Анатолій Могилка, депутат Кам’янської ОТГ від Руху «Справедливість»

Нещодавно депутат Руху «Справедливість» Анатолій Могилка очолив відділ освіти, культури, молоді та спорту новоствореної ОТГ. Говорить, що будують структуру з нуля, набираючи у штат людей, які б могли керувати відділом і забезпечували б повноцінне функціонування закладів освіти та культури. Наразі в підпорядкуванні відділу 19 закладів освіти та культури.

Першою необхідністю для школярів, наголошує Анатолій Могилка, є виділення шкільного автобусу. Адже до школи треба добиратися учням сіл Тимошівка, Юрчиха та міста Кам’янка. Це питання буде розглядатися на наступній сесії – у лютому.

На лютневій сесії також будуть розглядатися й земельні питання, зокрема виділення земельних ділянок учасникам АТО.

 

батланов с.

Сергій Батланов, депутат Кам’янської ОТГ від Руху «Справедливість»

Так, депутат Кам’янської ОТГ від Руху «Справедливість» Сергій Батланов зазначає: до нього звернувся його учень, який зараз знаходиться у зоні АТО, з приводу виділення ділянки землі, яку ще півроку тому йому обіцяли інші депутати. Результату й досі немає. Тож депутати Руху В. Наливайченка відтепер опікуються цим питанням.

22050361_323360898135335_2551369950572073577_n

Також в останню зимову сесію Рух «Справедливість» планує створити фракцію у Кам’янській міській раді.

Автор: Сергій Червоненко

Фото: прес-служба Черкаської обласної організації Руху «Справедливість»