Альтернатива є! Це доводять вибори до ОТГ

Альтернатива парламенту є! Це — Рух «Справедливість»!

Альтернатива Порошенку є! Це — Наливайченко!

Вдруге ми — Рух «Справедливість» — приймаємо участь у виборах до #ОТГ. Вдруге пишаюся нашою командою!

Черкаси, ОТГ вибори

Три сільські ОТГ на Черкащині підтримали 16-тьох кандидатів у депутати від нашої політсили. Результатів по голосуванню у Шполянській міській громаді ще немає. Там вкотре перераховують бюлетні. Однак я вітаю керівника тамтешньої облорганізації Руху Наливайченка Олега Котляра з переконливою перемогою!

Івано-Франківська облорганізація Руху «Справедливість» зареєстрована лише у лютому цього року. Із трьох кандидатів, які балотувалися до Олешанської сільської ОТГ пройшов один із результатом 81%!!! Ще одному не вистачило лише 7 голосів.

Івано-Франківськ, ОТГ вибори

На Закарпаті наймолодша в історії регіону команда зайшла до Перечинської міської ОТГ, взявши більше 8%. Кандидат на міського голову від Руху Наливайченка Владислав Панін посів друге (!!!) місце (близько 30%). Усі кандидати від нас ніколи не були в політиці, всі вони – віком до 30 років!

У Бокиймівській сільській ОТГ, що на Рівненщині, та Козелецькій селищній ОТГ (Чернігівщина), попри тиск та брудну інформаційну кампанію проти нашого Руху, все рівно будуть наші депутати! Окрім цього команда рівненської «Справедливості» на чолі з Анатолієм Сидоруком усіляко підтримувала новообраного голову цієї ОТГ, який йшов як самовисуванець.

Для роздумів: у Козельці «Аграрна партія» вночі перед днем голосування орала людям огороди!!! Пан Рудковський перекупив округ і роздавав місцевим по 300 гривень до голосування і обіцяв ще 300 — у разі перемоги певних кандидатів. Тиск і перешкоди чинили БЮТ та БПП представникам Руху на Рівненщині, використовували адмінресурс та залякували наших кандидатів. Проти нас була задіяна «чорнуха» у кращому стилі роботи пропрезидентської сили.

Упевнений: якби не тотальний підкуп, тиск та брудну медіакампанію, розгорнуту проти Руху «Справедливість» та нашого лідера Валентина Наливайченка, наші результати були б ще більш вражаючими!
Дякую кожному, хто нас підтримав!!!
Дякую кожному активісту Руху за плідну роботу!!!

Руслан Колєсніков, заступник керівника Руху В. Наливайченка «Справедливість»