Безсоромна влада робить з українців дурнів

У ці світлі радісні дні різдвяних свят, коли весь православний люд прославляє народження Спаса Ісуса Христа, не хотілося б згадувати про мерзотне і сумне, що отруює серця та ранить душі мільйонів українців. Однак не можна, сховавши, як страус, голову в пісок, мовчати про підступні діяння політично-олігархічного клану, який, наче Іродове плем’я, прагне перетворити волелюбний і непохитний народ на стадо покірних овець. А тим паче не гоже закривати очі на те, як влада вкотре хоче зробити з нас дурнів.

Напевне, маючи людей за бездумних істот, владна верхівка намагається приспати свідомість українців і всі свої підступні задуми видає за благі наміри. Взяти хоча б підвищення з 1 січня мінімальної зарплати до 3200 гривень, яке декларується президентом та главою уряду як зростання добробуту народу. А щоб відволікти народ від наслідків свого популістського рішення, яке не має під собою абсолютно ніякого економічного підґрунтя, кинулися задурювати людям голови гучними заявами Володимира Гройсмана про створення контролюючих груп і запровадження штрафів у 320 тисяч гривень, якими каратимуть усіх, хто не буде дотримуватися встановлених норм оплати праці.

Чим обернулися для народу благі наміри влади покращити життя людей, чи не кожен з нас уже відчув з перших днів нового року. Ще не отримавши перших підвищених зарплат, ми вже на гривню дорожче платимо за літр бензину, викладаємо з гаманців більші суми за продукти, ціни на які зросли, як тісто на дріжджах. Поволі посунув донизу курс гривні, натомість полізла догори інфляція. Про подорожчання проїзду вже заговорили маршрутчики. Повірте, що вже найближчим часом зростуть тарифи на комунальні та побутові послуги, а також вартість усіх товарів. Бо без цього, як не крути, неможливо забезпечити виплату встановленої урядом мінімальної зарплати, яка знову ж таки додатковим тягарем лягла на плечі тих самих людей.

А як бути, спитаєте, пенсіонерам, пенсії яких залишилися на тому ж мізерному рівні? Як жити студентам, яких позбавили стипендій? Що будуть робити ті знедолені родини, в яких через підвищення мінімалки відберуть субсидії?

Та нинішня ненаситна влада, яка живе за принципом «після нас хоч трава не рости» і безсоромно розкрадає Україну, не переймається ні бідами, ні долями українців. Можновладці продовжують геноцидні експерименти над народом, запроваджуючи пенсійну та медичну реформи. Внаслідок започаткованої медичної реформи в області вже закрито майже 150 фельдшерсько-акушерських пунктів і скорочено сотні ліжко-місць, а в перспективі через недалекоглядність законодавців без медичної допомоги залишаться цілі села, а без роботи – тисячі молодих медпрацівників. Не краще майбутнє обіцяє українцям і пенсійна реформа, яка передбачає підвищення пенсійного віку і позбавляє людей заслужених соціальних виплат. Вочевидь, все, що робить політично-олігархічна верхівка, спрямоване на тотальне винищення українців як народу. Невже ми заслужили таку владу?