Рух «Справедливість» на Львівщині починає свою потужну роботу

За словами заступника керівника Руху В. Наливайченка «Справедливість» Руслана Колєснікова, головна мета партії – завершити Революцію Гідності, забезпечити справедливе покарання для негідників, які привели війну в державу, розстрілювали активістів на Майдані і грабують нашу країну до сьогодні.

«Ми готові брати на себе відповідальність і відновлювати Україну, вочевидь тому щодня до Руху долучаються нові активісти. Багато людей аполітичні, але вони розуміють: якщо зараз не об’єднатися і спільними зусиллями не позбутися як зовнішніх, так і внутрішніх ворогів, можемо втратити країну. Для активістів, які не бажають йти в політику, діє громадська платформа «Антикорупційний рух», – нагадав Руслан Колєсніков.

Також він розповів про діяльність Руху та загальнонаціональну програму «Армія Гідності», ініційовану лідером Валентином Наливайченком.

Голова Львівської обласної організації Руху В. Нааливайченка «Справедливість» Петро Колодій закликав громадськість не стояти осторонь політичних процесів та долучатися до команди, яка протидіє корупції і готова до відповідальності за майбутнє країни. «Сьогодні саме команда Валентина Наливайченка пропонує чіткий план реалізації завдань Революції ГІДНОСТІ й усвідомлює, що для цього передусім необхідна революція у свідомості кожного громадянина. Лише об’єднавши зусилля зможемо змінити країну на краще», – зауважив громадсько-політичний діяч. Відео з обласної конференції тут:

Уже у вересні активісти Руху будуть роз’яснювати мешканцям Львівщини як правильно заповнити декларацію для отримання субсидій на оплату послуг у сфері ЖКГ.