Відсутність покарання породжуватиме нові злочини…

І будучи в цьому абсолютно переконаним, я й далі боротимусь за справедливість. Для того, щоб українське суспільство дізналося всю правду про екологічну катастрофу у червні 2015 року, щоб родичам загиблих була надана гідна компенсація, щоб були покарані винні, а не «стрілочники», а такі трагедії більше ніколи не траплялися.

Робив це, працюючи в СБУ. Роблю і робитиму це у громадсько-політичній боротьбі.

Ніколи не сумнівався, а наполягав, щоб відкрита мною в СБУ справа про екоцид у червні 2015 була розслідувана, а суспільство дізналося правду про «пекельний бізнес» тодішнього керівництва ГПУ.

Не сумнівався і вимагав, щоб одержала розвиток справа за наданими мною, як головою СБУ, також у червні 2015 р. доказами для оголошення підозри голові Конституційного суду Бауліну у зловживанні владою, наслідками якого стала узурпація влади Віктором Януковичем.

Не сумнівався, а боровся і Продовжую боротьбу за те, щоб правові наслідки відчули фігуранти наданих мною у серпні 2015 р. матеріалів про політичну корупцію в українській владі, виведення коштів на офшори через «Інтрако Менеджмент».

Але я переконаний, що відповіді на всі запитання українці одержать.

Запорукою цьому є роздратування та справедливі вимоги людей, яке не хочуть жити в брехні та корупції. Наші міжнародні партнери нас у цьому підтримують і допомагають.

Знаю, добрі новини попереду.