Наливайченко буде гідним Президентом України

_DSC1639

Руслан Колєсніков, керівник Секретаріату Руху «Справедливість»

Результати соціологічного дослідження, проведеного Американським Міжнародним Республіканським Інститутом (IRI), демонструють бажання українців змінити існуючу політичну верхівку країни, а також зміцнення позицій нових проєвропейських політичних сил та лідерів, серед яких і Валентин Наливайченко зі своєю командою.

Дослідження показує, що більша частина українців не довіряє нікому з діючих чиновників та політиків. Продовжується пошук «позасистемного» лідера, політика нових підходів і нової формації.

Я поділяю ці настрої українців та відношусь до тої частини людей, які вважають таким політиком Валентина Наливайченка.

Без заголовка

Дослідження показує, що не будучи представленим у владі, Валентин Наливайченко обійшов по рівню довіри і діючого Президента України, і міського голову Києва і багатьох інших політиків.

У цьому ж рейтингу ми бачимо і зростаюче зацікавлення до самого Руху В. Наливайченка «Справедливість». Для мене це не стало дивиною, адже наш Рух зібрав в собі чимало гідних людей. Це — і заслужений лікар Любов Слєпова, і співзасновник та керівник проекту «Перший добровольчий мобільний шпиталь ім. М. Пирогова» (ПДМШ) Геннадій Друзенко, Надзвичайний та Повноважний Посол України Маркіян Лубківський і багато інших патріотів: воїнів та підприємців, вчених та студентів. Більшість представників нашого Руху — це небайдужі люди, які ніколи не були у владі, носії цінностей нового покоління українців. І наша мета – привести саме їх у владу!

Один із головних принципів Руху – Справедливість щодня. Це наш постулат. Щодня, волонтери Руху роблять добрі справи, щось корисне для країни, свого міста, району чи села, або ж конкретної людини, якій потрібна допомога та підтримка. Це — не пафосні ідеологічні тексти, а конкретна діяльність, яка поступово змінює наше майбутнє на краще.

фото Справедливість

За короткий час роботи волонтери Руху «Справедливість» надали безкоштовну юридичну допомогу більше 7 000 українців у питаннях захисту їхніх прав проти корумпованих чиновників всіх рівнів, за допомогою волонтерів-юристів Руху більше 20 добровольців через суд отримали статус учасників бойових дій. 6 житлово-санітарних модулів для комфортного проживання наших військових передано до зони проведення АТО, волонтери Руху відремонтували 30 одиниць військової техніки, на передову для наших воїнів через Центр аеророзвідки Марії Берлінської було передано 16 квадрокоптерів.

Я впевнений у подальшому зростанні рівня довіри до Валентина Наливайченка та Руху «Справедливість». Запорукою цього стає зростаюча кількість небайдужих людей, які не думають про те, що Україна зробила для них, а думають, що вони можуть зробити для своєї країни вже зараз.